Оперативен лизинг
Договор за дългосрочен наем

С автомобили под наем „Вал & Кар” може да сключите договор за оперативен лизинг /договор за дългосрочен наем/, както за автомобили /леки, товарни джипове и ванове/ от нашият автопарк, така и за чисто нови при преференциялни условия, за овечето от предлагани автомобили.

Стандартно договорите се сключват за срок от 12 до 36 месеца, като след изтичане на договора автомобила може да бъде подменен със нов или да бъде придобит от Вас срещу остатъчната му с стойност, предварително уточнена при подписване на договора. Договорът за оперативен лизинг е базиран на основата на стандартен договор за наем на автомобил, като единствената разлика е в депозитната сума, която се определя в зависимост от автомобила и срока на договора.

Едно от основните предимства на оперативния лизинг, е че намалява съществено разходите Ви за закупуване и поддръжка на един или повече автомобила и Ви дава възможност да концентрирате свободният си капитал от време и финанси към Вашия основен бизнес.

С работата по договор за оперативен лизинг Вие имате възможността да използвате ДДС-то независимо от вида на избрания от Вас автомобил.

Оперативеният лизинг включва:
1. Пълно автомобилно застраховане
  a. Пълно автокаско
  б. Гражданска отговорност за страната и Европа
  в. Денонощен автоасистанс
  г. Застраховка - злополука на местата в автомобила
  д. Пътен данък
  е. Годишен винетен стикер (платени пътни такси)   ж. Годишен технически преглед
2. Смяна на гуми според сезона /зимни-летни /, два пъти в годината
3. Замяна на автомобила в случай на повреда/ когато е необходимо/
4. Осигуряване на управление на автопарка /при по-голям брой автомобили/

За повече информация моля, свържете се с нас.

Our Clients