Класове коли под наем от Вал и Кар Рент А Кар

Вал и Кар Рент а Кар предлага коли под наем в 7 основни категории и 16 подкатегории . Те са разпределени в зависимост от големината на автомобила и неговия двигател, както и размера на багажното отделение.

Нашите ванове и микробуси са подредени в подкатегории в зависимост от броя на седящите места и големината на багажното отделение, В SUV категорията разликите са в броя на седящите местата. Марката и модела на колата, не определят категорията и наемната и цена.

Project 1 image

В категория МИНИ коли под наем ние ви предлагаме няколко различни марки автомобили предназначени за градски условия. Видовете автомобили са : Шевролет Спарк ,Тойота Айго ,Ситроен С1 , Пежо 107. Те са оборудвани с бензинови двигатели 1000 кубически сантиметра.
Багажното отделение при тези автомобили е сравнително малко . Те са удобни за паркиране в гъсто населени райони и имат нисък разход на гориво.
Наемете кола под наем от клас Мини от Вал и Кар Рент а Кар и пътувайте удобно и комфортно.

Project 1 image

Икономичната категория коли под наем е най - често предпочитаната и универсална категория автомобили. В нашата компания за коли под наем тя се представя от няколко различни марки и модели автомобили с двигатели 1200 - 1300 кубически сантиметра с бензинови и дизелови агрегати . Багажното отделение е по-голямо от автомобилите в МИНИ категорията и това ги прави доста предпочитани както за градски така и за извън градски пътувания. Средния разход на гориво е около 5 литра на 100 изминати километра.

Project 1 image

Компактната категория коли под наем от Вал и Кар РЕНТ А КАР се състои от различни марки и модели автомобили с двигател от 1500 - до 1800 кубически сантиматра. Колите са хечбек или седан. Те разполагат със доста по-голямо багажно отделение от икономичната категория, както и конските сили са над 100. Моделите на колите са или последни или предпоследни в тази категория коли под наем.

Project 1 image

Стандартната категория коли под наем във Вал и Кар Рент а Кар България включва автомобили от различни марки и модели с двигатели над 130 конски сили, най–често седан с бензинови и дизелови агрегати.
Колите са широки, удобни, снабдени с доста екстри за модела и достатъчно голямо багажно отделение. Това е високя сегмент на средния клас автомобили.

Project 1 image

Тази семейна категория автомобили се предлага от Вал и Кар Рент а Кар България от няколко различни модела на Рено, Дачия и др.
Характерното за нея е, че багажното отделение е огромно и е подходяща както за семейства с много багаж, така и за фирмена деиност. Всички автомобили под наем които предлагаме като комби са с дизелови или бензинови двигатели с 5 или 6 степенна ръчна скоростна кутия.
Нашите клиенти особено много предпочитат тези автомобили защото никога не остава багаж който не влиза в колата.

Project 1 image

Категория ВАН във Вал и Кар Рент а Кар България се състои от различни марки и модели ванове / микробуски/ разпределени в няколко под категории в зависимост от броя на седящите места , вида на скоростната кутия, и големината на багажното отделение . Всички те се управляват с шофьорска книжка категория В - т.е. не се изисква по- висока категория от обикновенната.
Вановете (микробусите) които предлагаме под наем са подходящи за пътуване както на територията на България, така и извън нея.


Project 1 image

Вал и Кар Рент а Кар предлагат изгодни цени за джипове под наем. Разполагаме с разнообразие от автомобили 4х4 под наем. Колите са нови модели на водещи марки. Разполагат с много екстри, които ще направят пътуването Ви супер удобно.
Нашите рент а кар услуги съчетават добри условия със страхотно изживяване на пътя. Джиповете под наем са в перфектно техническо състояние. Безупречни са и на вид отвън и отвътре. На практика това са последни модели, но ние се стараем да ги поддържаме до най-малкия детайл.

Our Clients