За Нас

About us

ВАЛ и КАР Рент а кар е една от първите частни компании за отдаване на автомобили под наем. Фирмата започва своята дейност през 1997 год. и вече дълги години е една от водещите фирми за отдаване на автомобили под наем. Разполагаме с голям и разнообразен автопарк от нови автомобили във всички класове.

ВАЛ и КАР е един от учредителите на „Националната асоциация на фирмите за автомобили под наем” Създадена през 2001 год. с цел да се въведат правила в бизнеса и да се подобрят услугите , който се предлагат на клиентите.

Нашата политика е да предложим най-доброто и качествено обслужване на своите клиенти. Ние разчитаме на нашата успешна работа в екип, гъвкави цени, добро техническо обслужване .

Предлагаме услугата Управление на автопарк, което значително оптимизира разходите на фирмите и пести изцяло времето им. Предлагаме оперативен лизинг, както за нови , така и за автомобили втора употреба.

Нашата компания работи успешно с някой от водещите фирми в България и Европа в различни области: - Енергетика, консултантски услуги, недвижими имоти, международна търговия и услуги, компютри, дизайн, мода, музика и др.

Фирмата работи с едни от най-добрите хотели в София, Хасково, Стара Загора, Старозагорски минерални бани и др.

Фирмата разполага с представителни офиси в София, Хасково и Стара Загора,Пловдив , Бургас , Велико Търново, Варна като предлага услугата и в следните градове: Кърджали, Димитровград, Раднево, Гълъбово, Симеоновград, Свиленград, Казанлък, Чирпан, Сливен, Ямбол, Пазарджик и др.

Нашата мисия

Вие - ние искаме да се уверете, че получавате точно това, което искате Вашите нужди - във взаимен интерес е да ви предоставим точно това, което ви трябва. Ние искаме да направим така, че да сте достатъчно доволни и да се върне отново при нас. Вашият комфорт - бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че се чувствате в безопасност и да ви е лесно и удобно по всяко време.

Our Clients