Вал и Кар Рент А Кар
коли под наем София, летище София

КОЛИ ПОД НАЕМ ЗА БИЗНЕС ЦЕЛИ

Да имате правилния автомобил за придвижване из София когато сте тук по работа може да се окаже от решаващо значение. Колата, която ще наемете не само трябва да е удобна и адекватна за натоварения трафик на столицата, но и да може да Ви презентира добре пред бизнес партньорите и колегите Ви.


BOOK Now

Вал и Кар Рент А Кар
коли под наем София, летище София

КОЛА ПОД НАЕМ ЗА МОРСКАТА ВИ ПОЧИВКА

С дългогодишен опит в отдаването на коли под наем, ние знаем колко е важно всяка минута от почивката да бъде добре оползотворена. Именно затова отворихме офиси в двете морски столици на България – Варна и Бургас.


BOOK Now

Рент а кар "Вал и Кар" коли под наем е рент а кар компания, която държи на доброто обслужване и коректно отношение към клиента при отдаване на автомобили под наем в София и България. Нашите автомобили под наем са в пълна техническа изправност и са оборудвани според изискванията на закона за движение по пътищата. Пътуването с кола под наем от рент а кар ''Вал и Кар'' коли под наем е комфортно, сигурно и удобно.

Read more

Класове автомобили

Вал и Кар Рент а Кар предлага коли под наем в 7 основни категории и 16 подкатегории . Те са разпределени в зависимост от големината на автомобила и неговия двигател, както и размера на багажното отделение.
Нашите ванове и микробуси са подредени в подкатегории в зависимост от броя на седящите места и големината на багажното отделение, В SUV категорията разликите са в броя на седящите местата. Марката и модела на колата, не определят категорията и наемната и цена.
Надяваме се, че ще намерите най-подходящия автомобил под наем от нашите предложения.

Нашите услуги

Коли под наем

Разполагаме с коли под наем в София, Летище София, Летище Бургас, Бургас, Пловдив, Летище Пловдив, Летище Варна, Варна, Хасково, Стара Загора, Велико Търново, Димитровград.

Learn More

Пътнически трансфери

Пътнически трансфери от София до всяка точка на България
        Пътнически трансфери от София до всички части на България и Европа.

Learn More

Оперативен лизинг

Можете да подпишете договор с Val & Car Rent a Car за дългосрочен лизинг за всички видове превозни средства, които предлагаме от следните марки: Opel / Vauxhall, Kia, Citroen, Dacia, Toyota, Suzuki.

Learn More

Ценови периоди

Нисък сезон

01.01 - 30.04
01.10 - 31.12

Среден сезон

01.05 - 30.06
01.09 - 30.09

Висок сезон Натоварен

01.07 - 31.08

10,000,0s

Нашите доволни клиенти!

Join Us!

Отзиви

Our productivity & sales are up! Customers are happy & we couldn't be happier with this продукт!

Lates News

Спомнете си тези пет съвета, преди да посетите София

  • Created: 30.01.2020
  • Peter

София е красив град и ще харесате всяка гледка, която пресечете. Но мислили ли сте някога да запазите някои съвети за оцеляване? Read more

5 причини да предпочитате кола под наем от летище София

Никой не може да отрече основното затруднение, свързано с пътуването в нов град. Въпреки това, можете да решите голяма част от проблема, като наемете кола под наем на самото летище. Read more